Skip to main content
DistrictCampus
CAMPUS

Daily Schedule

 

Mrs. Y. Cardenas

P.P.C.D. Unit’s Schedule

2018-2019

 

7:25-7:30  (5 min)    Arrival/Announcements 

7:30-8:15  (45 min)   Breakfast/Self Help Skills/D.E.A.R. Time

8:15-8:30  (15 min)    Morning Meeting/Receptive & Expressive                                Language Development

8:30-10:00 (90 min)   Reading/Language Arts (Small Groups)

10:00-10:45 (45 min)   PE/Music/Library/Computers (Teacher Planning)

10:45-11:30 (45min)   Lunch/Self Help Skills/Recess (Teacher Lunch)

11:30-12:30 (60 min)  Math                            (TA1’s Lunch)       

12:30-1:15 (45 min)    Science/Social Studies (TA2’s Lunch)

1:15-1:45 (30min)       Functional Living Skills 

1:45-2:15 (30 min)      Structured Free Play/Social Skills

2:15-2:30 (15min)      Snack/Self-Help Skills

2:30-2:45                  Dismissal

 

YOLANDA CARDENAS

Upcoming Events

Contact YOLANDA CARDENAS

Classroom Number:
C1
School Phone:
(956) 473-3051
Conference Time:
10:00 - 10:45 am